Interijeri

Sto unutarnji premazi omogućuju veliku slobodu oblikovanja za svaki prostorni koncept. Bez obzira na to o kakvim je zahtjevima kupaca riječ, temeljni premazi, žbuke i boje iz programa Sto uvijek su pravi izbor. Sto unutarnje žbuke vrlo su dojmljive zbog svoje visoke kvalitete koja je i tehnički funkcionalna, a isto tako i zbog otpornosti na mehanička naprezanja, prvorazredne vrijednosti difuzije vodene pare i lakog održavanja.Grebane žbuke, žbuke sa žljebastom strukturom ili strukturom za modeliranje u različitim granulacijama pružaju raznovrsne mogućnosti primjene.nudi kompletan program unutarnjih žbuka: od provjerene završne žbuke s organskim vezivom (StoDecolit), preko kolekcije otpornih žbuka od prirodnog kamena (StoRoccolit i Sto-Granit), sve do vapnene žbuke s anorganskim vezivom (StoMiral Kalk), gotove za uporabu.

Sto unutarnje boje: visoka mjerila s obzirom na tehniku obrade, građevinsko-fizikalna svojstva i estetiku čine ih idealnim premazom za svaki prostorni koncept. Asortiman obuhvaća mnoštvo disperzijskih boja s organskim vezivom (primjer StoColor Rapid, StoColor In), silikatne boje (primjer StoSil In), lateks boje (StoColor Latex) i boje s anorganskim vezivom. Program nadopunjuju lakovi i lazure, prekrivne boje i boje za nijansiranje na disperzijskoj osnovi.

Precizno oblikovanje bojama: StoColor sustav otvara put kroz gotovo beskonačan svijet boja – ukupno 800 tonova boja stvara osnovu za kreativne i napredne koncepte boja u brojnim varijantama. StoColor System je jedinstveni instrument projektiranja kada je riječ o mediju boja. Projektantima, arhitektima i neposrednim izvršiteljima na raspolaganju su profesionalni alati oblikovanja, od karte s tonovima boja preko lepeze s tonovima boja, sve do kutije s uzorcima boja s karticama tonova boja

Pogledajte naše projekte