Statua “Zlatne Ruke”

U City Plazi Zagreb, gradu u gradu, održana je svečana Akademija Hrvatska obrtnička komora – HOK pod visokim pokroviteljstvom Vlada Republike Hrvatske????????, a tom su prilikom dodijeljena najviša priznanja – mogli bismo reći ‘Oskari obrtništva’. Vlasniku našeg obrta, Miro Čaržavec, pripala je statua ‘Zlatne ruke’ i pisana povelja kojom se cijeli tim Čaržavec, obrt za završne radove, proizvodnju i trgovinu izrazito ponosi budući da je ona najveća nagrada koju HOK-a može dodijeliti????

Ona je svakako dokaz kontinuiranog rada, ispunjavanja potreba naših klijenata, dokaz kvalitete i prepoznatljivosti, ali i potvrda da se kontinuirane edukacije, praćenje trendova i usavršavanje itekako isplate!

Iako živimo u svijetu u kojem je tehnologija dostupna svima, u svijetu u kojem umjetna inteligencija zauzima sve veće razmjere i nameće se kao zamjena čovjeku, ne smijemo zaboraviti kako su naše ruke uistinu zlatne. One su te koje su zaslužne da je obrtništvo najvitalniji dio gospodarstva čemu u prilog ide više od 106 tisuća obrtnika koji djeluju na području Republike Hrvatske. Samo upornošću, hrabrošću i entuzijazmom možemo koračati obrtničkim stazama prema svjetlijoj budućnosti!

Ovim putem čestitke upućujemo i našim kolegama obrtnicima na danas primljenim nagradama, najboljem učeniku strukovne škole, najboljoj strukovnoj školi i svim novopečenim majstoricama i majstorima, njih gotovo 800…

Živjelo hrvatsko obrtništvo!

Više informacija možete pročitati????https://www.tportal.hr/…/dodijeljene-prestizne-nagrade…, a video s današnje dodjele????https://www.facebook.com/HrvatskaObrtnickaKomora

Pročitajte ostale objave